JJK Keski-Suomi Oy

 

JJK
 


Osakeantiesite

 

Julkaistu alunperin 5.7.2016


Oletko Sinä Keski-Suomen seuraava jalkapallomesenaatti? Tai haluatko olla yksi heistä? Tule mukaan - varmista paikkasi tähdistössä ja auta meitä kehittämään suomalaista jalkapallokulttuuria.

Upea kausi 2016 päättyi tavoitteen mukaisesti sarjanousuun eli kaudella 2017 JJK pelaa jälleen Veikkausliigassa!

Tule mukaan JJK:n omistajaksi – nyt se on mahdollista jo 250 eurolla. Halutessasi enemmän, niin osakeantimme maksimimäärä on 400 000 euroa. JJK Jyväskylä ry:n kanssa voi merkinnän jälkeen edelleen neuvotella lisäostoista.

 

Mikä on JJK?

JJK on Keski-Suomen suurin jalkapallon erikoisseura. JJK-perheessä on kolme erillistä toimijaa: JJK Keski-Suomi Oy:n hallinnoi edustusjoukkueen toimintaa. JJK Jyväskylä ry:n toiminta käsittää A- ja B- nuoret sekä reservijoukkueen Villiketut. JJK Juniorit ry:n toiminnassa on mukana yli tuhat junioripelaajaa, jotka muodostavat noin 20 junioreiden ikäkausijoukkuetta (C15 – G6) sekä erittäin suositun Kortteliliigan (5-12 v). Yhdessä nämä kolme muodostavat pelaajineen, valmentajineen ja taustahenkilöineen Kettuperheen. Kaikilla kolmella on omat taloutensa, vaikka urheilullinen toiminta ja yhteistyö Kettuperheen sisällä on tiivistä. Sekä JJK Jyväskylä ry että JJK Juniorit ry ovat myös JJK Keski-Suomi Oy:n merkittäviä osakkeenomistajia.

 

Mihin rahaa tarvitaan?

JJK:n taloustilanne on haastava. Pidemmän aikavälin tarkastelussa menoja on yhtä vuotta lukuun ottamatta aina ollut enemmän kuin tuloja. Lisäpääoman avulla halutaan varmistaa JJK:n edustusjoukkueelle kilpailukykyiset toimintaedellytykset myös Veikkausliigassa.  Tarvitsemme myös ydinliiketoiminnan lisäksi uusia ansaintamahdollisuuksia joiden kehittäminen vaatii lisäpanostusta.

Suomalaisen jalkapallon taso nousee vain paikallisia seuroja kehittämällä. Valtava määrä vapaaehtoisia ei riitä. Pelaajien lisäksi JJK:ssa työskentelee muita korkeasti koulutettuja ammattilaisia joiden tehtävänä on varmistaa pelaajille laadukkaat valmennus-ja peliolosuhteet. Pyrimme kohti kotimaisen jalkapallon huippua. Olemme sisäistäneet paikkamme jalkapallon globaalissa ekosysteemissä; emme haihattele Euroopan kentille ohituskaistan kautta. Lähdemme Oman Kylän Poikien voimin sarjaan kuin sarjaan, ja pyrimme siten vahvistamaan identiteettiämme Keski-Suomen jalkapallon veturina. Olemme paikallinen ja vastuullinen kasvattajaseura, josta pelaajapolku on mahdollinen aina kansainvälisille huippukentille saakka.

Urheiluseurat taistelevat olemassaolostaan ympäri Suomen. Alueellinen yritysraha on tiukassa ja yritysten odotukset yhteistyölle kasvavat jopa mahdottomiin. Pääkonttorit ja päätöksenteko keskittyvät pääkaupunkiseudulle, eikä paikallisen jalkapallon arvoa tunnusteta samanlaisena.

Toivomme kuitenkin, että Sinä koet meidät arvokkaiksi samoin kuin tekemämme työn! Keskisuomalainen jalkapallo tarvitsee vahvan JJK:n ja JJK tarvitsee taustalleen koko talousalueen tuen. Tule mukaan Kettuperheeseen!

Tarkemmat taloustiedot, tuloslaskelmat, taseen ja suurimmat osakkeenomistajat sekä kaupparekisteriotteen ja yhtiöjärjestyksen löydät tämän esitteen liitteenä.  


JJK:n arvot

JJK on Suomen liikuttavin jalkapalloseura, jonka toiminnan ydinarvoja ovat paikallisuus, vastuullisuus ja rakkaus jalkapalloon. Paikallisuus näkyy läpi koko Kettuperheen: teemme työtä Jyväskylän ja Keski-Suomen jalkapallon hyväksi. Edustusjoukkueemme on koottu lähes täysin omista kasvateista. Maahanmuuttajataustaisia jalkapallon avulla kotoutuneita pelaajia on joukkueessamme tällä hetkellä neljä, ja monikulttuuriset taustat näkyvät myös juniorijoukkueissamme. Jalkapallo toimii yhteiskunnallisena liimana alueellamme. Kotiseutuun kasvetaan, ja kasvatetaan kiinni.

Vastuullisuus toiminnassamme näkyy kasvatustyönä. Seurassamme opetetaan sosiaalisuutta, joukkueena toimimista, muiden huomioon ottamista. Teemme aktiivista yhteistyötä alueen koulujen ja oppilaitosten kanssa ja huolehdimme, että pelaajamme suoriutuvat myös opinnoistaan. Lapset ja nuoret oppivat terveellisen, liikunnallisen elämäntavan, vaikka kaikista ei huippujalkapalloilijoita tulisikaan. Edustusjoukkueemme pelaajat osallistuvat viikoittain juniorivalmennukseen ja toimivat paikallisina esikuvina. Teemme aktiivista yhteistyötä myös Suomen Punaisen Ristin, Hope-yhdistyksen ja Pelastusarmeijan kanssa. Kaikessa tässä pyrimme pitkäjänteiseen kehittämistyöhön joka tunnustetaan erinomaisena.

”Palloliiton laatuauditointeihin perustuen voidaan sanoa, että JJK edustaa suomalaisen jalkapalloseuratoiminnan ehdotonta kärkeä yhdessä HJK:n kanssa.”
(Henri Alho, kehityspäällikkö, Suomen Palloliitto)

Rakkaus lajiin yhdistää pelaajamme, seuratoimijat, vapaaehtoiset ja fanimme. Kettuperhe liikuttaa, koskettaa ja yhdistää. Meille erilaisuus ei ole eriarvoisuutta, vaan toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan nauttimaan yhdessä tekemisestä, yhteisestä menestyksestä ja ainutkertaisista elämyksistä maailman parhaan asian äärellä.

Avaa tulostettava osakeantiesite ja merkintäsitoumuslomake tästä liitteestä!